Oana Gorduna - Asociația Club Sportiv Climb Again

Alerg pentru Climb Again

300 RON Donatii stranse
30% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ma numesc Oana Gorduna, am 28 de ani, de ocupatie optimista, nu cred in limite sau in politica.

Pe data de 17 mai alerg la Semimaratonul Bucuresti pentru Climb Again. Ce face Climb Again? Sustine copii si tinerii cu nevoi speciale in descoperirea potentialul incredibil pe care-l au, ii ajuta sa capete incredere in ei insisi si in lume. Toate acestea prin escalada. Nu stiu daca tu, draga cititorule, ai avut vreodata ocazia sa vezi vreun copil nevazator catarand, dar crede-ma este impresionant. Vezi de ce zic asta, aici: http://climbagain.galantom.ro/

Cum aceasta minunata organizatie nu se ocupa cu politica si in mod evident nici cu crezutul in limite, pe mine m-au castigat ca si admirator convins. Si stiti ce? Merita tot suportul nostru in indeplinirea misiunii lor. Ne vedem la start!

http://www.climbagain.ro/

https://www.facebook.com/ClimbAgain

 

[ENGLISH] 

My name is Oana Gorduna, I'm 28 years old, an optimist at heart, I don't believe in limits, nor in politics.

On the 17th of May I will be running the Bucharest semi-marathon for Climb Again. What is Climb Again? This organization supports children and young people with special needs to discover the incredible potential that they have, and helps them gain confidence in themselves and the world. How does this get done? Through climbing.

I do not know if you ever had the opportunity to see a visually impaired child climbing, but believe me it is something worth checking out: http://climbagain.galantom.ro/

Considering this wonderful organization does not deal with politics, nor with believing in limits, they won me as an convinced admirer and supporter. And you know what? We all can come together and support their mission, we really can.

http://www.climbagain.ro/ 

https://www.facebook.com/ClimbAgain


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Club Sportiv Climb Again

Asociația Club Sportiv Climb Again activează din ianuarie 2014 ca o asociație non profit cu sediul în București. Misiunea noastră este de a încuraja și susține copiii, tinerii și adulții cu nevoi speciale – cu dizabilități sau provenind din medii dezavantajate – să practice escalada ca o metodă de dezvoltare a abilităților de viață și de integrare socială.

 

Cursuri gratuite de escaladă pentru copii cu deficiențe de vedere

Copiii nevăzători sau slab văzători ne demonstrează zi de zi că nimic nu este imposibil. Ajută-i să practice în continuare sportul care le dezvoltă abilități de viață și încrederea în sine.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Sportivi amatori și oameni de bine aleargă pentru ca sportul și binele să existe și în viata copiilor cu deficiențe de vedere. Voluntarii Climb Again aduc copii nevăzători și slab văzători

2 Donatii

anonimul anonima

150 RON
16 mai 2015

Florin Puica

150 RON
15 mai 2015