Un altfel de cadou

 

Florina Stancu Asociația Club Sportiv Climb Again

100% Complete
2,180 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
10
Donații

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. 

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze în care cred.

Cred cu tărie că a fi tu însuți bun este un prim pas către o lume mai bună și vreau să-i susțin pe cei care, cu generozitate, au ales să investească efort si energie pentru copiii care luptă să își depășească limitele. 

Știu ce însemană escalada și, mai ales, știu că pe peretele vertical sunt gânduri și emoții care, de multe ori, te pot opri să ajungi până sus. Ajungând sus, ai dovada capacității tale de a-ți depăși limitele, fizice sau emoționale, deopotrivă.

De aceea, să vă am alături și, împreună, să punem o piatră la temelia stimei de sine a unui copil pentru care escalada este chiar o luptă, prin susținerea celor care au ales să se dedice unei astfel de cauze, este unul din cele mai frumoase lucruri pe care le-am trăit. 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.


Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Club Sportiv Climb Again activează din ianuarie 2014 ca o asociație non profit cu sediul în București. Misiunea noastră este de a încuraja și susține copiii, tinerii și adulții cu nevoi speciale – cu dizabilități sau provenind din medii dezavantajate – să practice escalada ca o metodă de dezvoltare a abilităților de viață și de integrare socială.

 

Cine zice că un copil nevăzător nu poate atinge înălțimile sau că un copil care nu aude nu poate fi campion? Ne-am propus să schimbăm viitorul copiilor cu nevoi speciale din jurul nostru prin escaladă, prin dezvoltarea abilităților de viață și întărirea încrederii de sine care vin din practicarea acestui sport.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

10 Donații

Ratustele vesele

300 RON
La multi ani, maimutico!
26 Mar 2017

Colegii tai

330 RON
Ne bucuram ca putem fi alaturi de tine, pentru aceste fapte bune. La multi ani!!!
22 Mar 2017
Sa fie cu folos!
21 Mar 2017
21 Mar 2017

Anonymous

150 RON
21 Mar 2017
19 Mar 2017
Alături de tine, ne dorim ca acest dar să aducă în copiii care luptă pentru a-și depăși limitele încrederea că lumea este și a lor.
18 Mar 2017

CATALIN TEMELESCU

30 RON
Ma bucur pentru aceasta initiativa a Florinei Stancu, de a-si dona ziua de nastere pentru o cauza nobila. La multi ani !!! Florina si sper ca cei mici sa se simta ca niste copii normali.
13 Mar 2017

Primavara

250 RON
Sunt mandru sa fiu aproape de colegi ce aduc primavara in sufletul altor oameni.
13 Mar 2017

Anonymous

250 RON
Sus, sus, cat mai sus!
09 Mar 2017