Oana Gorduna - Asociația Club Sportiv Climb Again

Alerg pentru Climb Again

350 RON Donatii stranse
23.333333333333% Complete
1,500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sportul poate aduce multe lucruri frumoase in viata, iar pentru mine a adus incredere in propriile puteri si determinare.   Cand eram mica am avut un accident care i-a facut pe doctori sa spuna ca e posibil sa merg normal si sa am o viata "obisnuita". La 20 de ani de la acel moment reuseam sa termin un ultramaraton de 84 de km pe locul 2. Imposibilul devine cateodata posibil si asta vad si in proiectele Climb Again.   Cati dintre noi si-ar inchipui un copil nevazator catarand? Claudiu Miu si voluntarii Climb Again reusesc sa faca astfel de mici miracole, lucreaza cu copii cu dezabilitati intr-un mod unic si cred ca noi putem face ceva care sa contribuie la cresterea fenomenului.   Eu voi alerga pentru Climb Again si sper ca si voi sa ma sustineti. Let's Climb Again ! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Club Sportiv Climb Again

Asociația Club Sportiv Climb Again activează din ianuarie 2014 ca o asociație non profit cu sediul în București. Misiunea noastră este de a încuraja și susține copiii, tinerii și adulții cu nevoi speciale – cu dizabilități sau provenind din medii dezavantajate – să practice escalada ca o metodă de dezvoltare a abilităților de viață și de integrare socială.

 

Antrenamente gratuite de escaladă pentru copiii cu nevoi speciale

Cine zice că un copil nevăzător nu poate atinge înălțimile sau că un copil care nu aude nu poate fi campion? Ne-am propus să schimbăm viitorul copiilor cu nevoi speciale din jurul nostru prin escaladă, prin dezvoltarea abilităților de viață și întărirea încrederii de sine care vin din practicarea acestui sport.

5 Donatii

Colegi Oana MPS

150 RON
Mult succes Oana!
30 iun 2014

lucian balan

50 RON
Bafta Chuchky :)
27 iun 2014

---- -----

50 RON
27 iun 2014

Gratiela Miu

50 RON
Suntem alaturi de tine!!
21 iun 2014

CLAUDIU MIU

50 RON
Un nou inceput!
27 mai 2014