Haideți să depășim imposibilul împreună! Alerg ultramaratonul din deșertul Gobi pentru a susține participarea tinerilor români cu dizabilități la Campionatul Internațional de Paraclimbing din Marea Britanie

 

Daniel Nica Asociația Club Sportiv Climb Again

6.075% Complete
1,215 RON
Sumă strânsă
20,000 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Mă numesc Daniel Nica și pe 18 iunie pornesc în celebra cursă a ultramaratonului din Deșertul Gobi, China. Este a 35-acursă a mea ca maratonist și a doua participare la un ultramaraton de asemenea calibru. Sunt pregătit să alerg 250 de kilometri în condiții de temperaturi extreme pentru a-mi depăși propriile limite. Sunt plin de energie să alerg pentru a susține câțiva tineri extraordinari să-și depășească, la rândul lor, propriile limite!

Mă alătur astfel echipei de tineri cu dizabilități care fac performanță în escalada sportivă antrenați de Asociația Climb Again.

Și vă provoc să-i suținem împreună să atingă culmi și mai înalte: cel puțin patru dintre ei să poată participa și să reprezinte România la Campionatul Internațional de Paraclimbing din Marea Britanie.

În anul 2016, doi tineri cu deficiențe de vedere pregătiți de Asociația Climb Again au participat la Campionatul Internațional de Paraclimbing din Marea Britanie, unde au obținut locul 1 și respectiv 4. La același Campionat s-au prezentat și doi tineri cu deficiențe de auz, care s-au clasat pe locurile 1 și 2.

Anul acesta, cu sprijinul meu și al vostru, delegația României va putea fi formată din cel puțin patru tineri cu deficiențe de vedere, de auz și neuromotorii care depășesc imposibilul sub privirile întregii lumi!

 

Daniel Nica este maratonist de aproape cinci ani, cu o experiență de participare la peste 30 de curse naționale cu grade diferite de dificultate, precum și la 2 curse internationale pe format de ultramaraton de 250 km.

“Cel mai des sunt întrebat de ce alerg … Ca sportiv amator, nu alerg pentru medalii, podium sau trofee, ci pentru mine și pentru ceea ce simt.

Am participat anul trecut la Marathon des Sables, un ultramaraton de 250 km în deșertul Sahara. Nu știu dacă am avut nevoie de o motivație în plus sau dacă a fost doar dorința de a ajuta, însa am strâns atunci o sumă de bani consistentă pentru copiii cu nevoi speciale care sunt inițiați și antrenați în escaladă la Climb Again.

Să aduc bucurie unui copil prin ceea ce fac, să pot inspira și alți oameni să creadă că imposibilul poate fi depășit și să-i ajute pe copiii cu nevoi speciale să-l depășească la rândul lor, este cel mai important pentru mine. Când văd rezultatele mă gândesc că următorul proiect va fi mai mare, va implica mai mulți oameni, și vom vedea mai mulți copii fericiți, independenți, siguri pe ei înșisi. E o gură de aer proaspăt când ești epuizat de efort, plin de nisip și te întrebi ce cauți în deșert, și motivația cea mai puternică să te miști în continuare și să ieși la liman.”

 

Într-o societate în care încurajarea și programele dedicate mai degrabă lipsesc, Asociația Climb Again sprijină din 2014 tinerii și copiii cu nevoi speciale să-și depășească limitele, prin practicarea escaladei atât ca terapie, cât si cu perspective competiționale (escaladă sportivă de performanță) și ne oferă tuturor un exemplu.

“Grija și compasiunea față de oamenii cu dizabilități trebuie dublate de sprijin, încredere și curaj. Cu toții putem depăși imposibilul.”   - Claudiu Miu, Președinte Climb Again

 

Fii alături de noi! Donează! Împreună, depășim imposibilul!

Cele patru Etape ale Campionatul Internațional de Paraclimbing al Marii Britanii se desfășoară în septembrie – decembrie 2017, iar donațiile sunt deschise publicului larg până la 31 august 2017.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Club Sportiv Climb Again activează din ianuarie 2014 ca o asociație non profit cu sediul în București. Misiunea noastră este de a încuraja și susține copiii, tinerii și adulții cu nevoi speciale – cu dizabilități sau provenind din medii dezavantajate – să practice escalada ca o metodă de dezvoltare a abilităților de viață și de integrare socială.

 

Mergem la cel mai mare eveniment de alergare din România pentru a îi ajuta pe copiii sportivi cu deficiențe de la Climb Again să ajungă la competiții internaționale dedicate sportivilor de performanță. 

Mai multe despre proiectele noastre:

http://www.climbagain.ro/

https://www.facebook.com/ClimbAgain

Gobi March este o cursa de anduranta care face parte din seria de curse 4 Deserts. Gabi March este o cursa self-support, similara cu celelate curse din serie - 250 km, 7 zile, 6 etape.  Traseul este situat in regiunea Hami in provincia Xinjiang din China, urmand vechiul Drum al Matasii. Este cea mai diversificata cursa din seria 4 Deserts, o parte din traseu fiind de trail prin muntii Tian Shan

 

9 Donații

Stefan Apetroaie

300 RON
Felicitări
20 Jul 2017

iulian nica

158 RON
28 Jun 2017
25 Jun 2017
Succes!
22 Jun 2017
Felicitari pentru cursa si mult succes in tot ce iti propui!
22 Jun 2017
21 Jun 2017
18 Jun 2017

Anonymous

150 RON
Succes si multa determinare!
18 Jun 2017

Anonymous

30 RON
SUCCES
16 Jun 2017
Daniel Nica : Asociația Club Sportiv Climb Again
Haideți să depășim imposibilul împreună! Alerg ultramaratonul din deșertul Gobi pentru a susține participarea tinerilor români cu dizabilități la Campionatul Internațional de Paraclimbing din Marea Britanie