Matei Dimoftache - Asociația Club Sportiv Climb Again

Alearga alaturi de mine pentru a construi oportunitati. Si pentru a ajunge la Campionatele Internationale de Paraclimbing.

0 RON Donations raised
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donations
I want to donate!

 

Alerg pentru a promova crezul lui Edmund Hillary catre copiii Climb Again: "Oportunitatile in viata ti le creezi singur". Climb Again sprijina copiii sa isi educe vointa si determinarea de a reusi in toate aspectele vietii.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociația Club Sportiv Climb Again

Asociația Club Sportiv Climb Again activează din ianuarie 2014 ca o asociație non profit cu sediul în București. Misiunea noastră este de a încuraja și susține copiii, tinerii și adulții cu nevoi speciale – cu dizabilități sau provenind din medii dezavantajate – să practice escalada ca o metodă de dezvoltare a abilităților de viață și de integrare socială.

 

Participarea cățărătorilor români cu deficiențe senzoriale, motorii și psihice la Campionatele Internaționale de Paraclimbing

Mergem la cel mai mare eveniment de alergare din România pentru a îi ajuta pe copiii sportivi cu deficiențe de la Climb Again să ajungă la competiții internaționale dedicate sportivilor de performanță. 

Mai multe despre proiectele noastre:

http://www.climbagain.ro/

https://www.facebook.com/ClimbAgain

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Avem nevoie de ajutorul vostru să ajungem cât mai departe. Cu cât strângem mai mulți bani, cu atât putem avea o prezență mai intimidantă la competițiile internaționale.

0 Donations

There are no donations. Be the first one to donate!