Asociația Club Sportiv Climb Again

Asociația Club Sportiv Climb Again

Cățărători români cu deficiențe senzoriale la Campionatul Britanic de Paraclimbing 2016

Status: Financed

După ce în 2015 România a avut prima participare la o competiție internațională de paraclimbing cu cei doi sportivi juniori de la Climb Again, Flavius și Alin, anul acesta ne pregătim să cucerim Marea Britanie cu un lot cât mai numeros.

[ Show more ]

6,246 RON

Raised:

1

Supporters:

87

Donations:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Avem mulți copii buni care își doresc să demonstreze în concurs — sportivi ambițioși, puternici, veseli și fair play din grupele noastre de copii cu deficiențe de vedere și auz. Cu cât strângem mai mulți bani pentru deplasare, cu atât putem avea o prezență mai intimidantă la campionatul național de paraclimbing al Marii Britanii ;).

Obiectivul nostru e să mergem cu o echipă de minim patru sportivi juniori la două din cele patru etape ale competiției — prima dată la Londra pe 18 octombrie și a doua oară la Newcastle, pe 10 decembrie. Cu banii strânși vom cumpăra bilete de avion pentru copii și minim doi instructori și vom asigura cazarea în Newcastle, precum și diurnele pentru lot în ambele deplasări.

***

Seria de evenimente BMC Paraclimbing este organizată de asociații care au aceeași misiune ca a noastră în Marea Britanie. Pentru britanici, BMC Paraclimbing este și o oportunitate de selecționare pentru echipa națională de paraclimbing: https://www.thebmc.co.uk/BMC-paraclimbing-series-2016.

Credem că este important pentru sportivii cu deficiențe să cunoască cât mai des atmosfera competițională și să facă schimb de experiență cu sportivi din alte țări — atât pentru o mai bună înțelegere a esenței sportului, cât și pentru amplificarea motivației și dezvoltarea abilităților de viață. BMC Paraclimbing e o ocazie perfectă, hai să îi ajutăm să ajungă acolo!