Asociația Club Sportiv Climb Again

Asociația Club Sportiv Climb Again

Participarea cățărătorilor români cu deficiențe senzoriale, motorii și psihice la Campionatele Internaționale de Paraclimbing

Status: Fundraising

Mergem la cel mai mare eveniment de alergare din România pentru a îi ajuta pe copiii sportivi cu deficiențe de la Climb Again să ajungă la competiții internaționale dedicate sportivilor de performanță. 

Mai multe despre proiectele noastre:

http://www.climbagain.ro/

https://www.facebook.com/ClimbAgain

[ Show more ]

11,410 RON

Sumă:

1

Galantomi:

88

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Avem mulți copii buni care își doresc să demonstreze în concurs — sportivi ambițioși, puternici, veseli și fair play din grupele noastre de copii și tineri cu deficiențe senzoriale, motorii sau psihice.

În 2015 am format prima echipă românească de performanță în paraclimbing, și în același an am participat alături de 2 sportivi la o etapă din Campionatul Internațional de Paraclimbing din Marea Britanie, și ne-am întors acasă mândrii de locurile 3 și 4 obținute acolo.

În anul 2016, doi tineri cu deficiențe de vedere pregătiți de Asociația Climb Again au participat la Campionatul Internațional de Paraclimbing din Marea Britanie, unde au obținut locul 1 și respectiv 4. La același Campionat s-au prezentat și doi tineri cu deficiențe de auz, care s-au clasat pe locurile 1 și 2. Tot în 2016, am marcat o premieră, prin participarea la Campionatul Mondial de Paraclimbing din Franța.

În anul 2018, la Imst Paraclimbing Master Austria, 4 tineri cu deficiente de vedere au luat locurile 1, 2, 3 respectiv 5. Apoi la Briancon Paraclimbing Cup - Franta, 2 dintre ei au obtinut locurile 3 si 5. Iar la Innsbruck Paraclimbing World Championship - au reusit sa obtina locurile 7 si 9.

Obiectivul nostru e să mergem cu o echipă de performanță mărită la cât mai multe competiții internaționale . Cu banii strânși vom cumpăra bilete de avion pentru copii și instructori, vom asigura cazarea , precum și diurnele pentru lot. Cu cât strângem mai mulți bani, cu atât putem avea o prezență mai intimidantă la competițiile internaționale.

Credem că este important pentru sportivii cu deficiențe să cunoască cât mai des atmosfera competițională și să facă schimb de experiență cu sportivi din alte țări — atât pentru o mai bună înțelegere a esenței sportului, cât și pentru amplificarea motivației și dezvoltarea abilităților de viață. Hai să îi ajutăm să ajungă acolo!