Gratiela Miu - Asociația Club Sportiv Climb Again

Alerg pentru educatia nonformala a copiilor cu deficiente de vedere

150 RON Donatii stranse
15% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Numele meu este Gratiela, mi se spune Grati si imi place tare, tare mult sa lucrez cu copii. Am fost lider in diferite tabere, iar de cand am cunoscut copii nevazatori si slab vazatori care vin la cursurile de escalada ale Climb Again, in inima mea s-a nascut dorinta de a-i sprijini pentru ca si ei sa aiba parte de excursii in natura si tabere de educatie nonformala, prin experienta si sport.

Daca doriti sa aflati mai multe despre povestea mea si doriti sa contribuiti la dezvoltarea intr-un mod armonios a copiilor cu deficiente de vedere si a abilitatilor lor de viata independenta, astept sa ne cunoastem si sa ne gandim impreuna ce putem face pentru ei. Pana atunci, orice donatie e un pas inainte pentru echipa Climb Again, din care fac si eu parte.

Va astept pe 17 mai, ora 8:30 la Bucharest International Marathon sa ne sustineti, pe mine si pe copiii cu care lucram.

http://www.climbagain.ro/

https://www.facebook.com/ClimbAgain

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Club Sportiv Climb Again

Asociația Club Sportiv Climb Again activează din ianuarie 2014 ca o asociație non profit cu sediul în București. Misiunea noastră este de a încuraja și susține copiii, tinerii și adulții cu nevoi speciale – cu dizabilități sau provenind din medii dezavantajate – să practice escalada ca o metodă de dezvoltare a abilităților de viață și de integrare socială.

 

Cursuri gratuite de escaladă pentru copii cu deficiențe de vedere

Copiii nevăzători sau slab văzători ne demonstrează zi de zi că nimic nu este imposibil. Ajută-i să practice în continuare sportul care le dezvoltă abilități de viață și încrederea în sine.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Sportivi amatori și oameni de bine aleargă pentru ca sportul și binele să existe și în viata copiilor cu deficiențe de vedere. Voluntarii Climb Again aduc copii nevăzători și slab văzători

1 Donatii

Shannon Alley

150 RON
10 mai 2015