Andreea Corodeanu - Asociația Club Sportiv Climb Again

Alerg pentru copiii cu deficiente care se catara prin proiectul Climb Again

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ma numesc Andreea Corodeanu, am 37 de ani, sunt voluntar Climb Again si duminica o sa alerg alaturi de echipa la semimaratonul Bucuresti.

Sustine si tu copiii cu deficiente pentru care nu ar trebui sa existe limite si bariere de nici un fel si care ar trebui incurajati si acceptati mai mult intre noi. Sunt niste copii frumosi, talentati si foarte curajosi si pot fi urmariti pe pagina https://www.facebook.com/ClimbAgain.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Club Sportiv Climb Again

Asociația Club Sportiv Climb Again activează din ianuarie 2014 ca o asociație non profit cu sediul în București. Misiunea noastră este de a încuraja și susține copiii, tinerii și adulții cu nevoi speciale – cu dizabilități sau provenind din medii dezavantajate – să practice escalada ca o metodă de dezvoltare a abilităților de viață și de integrare socială.

 

Cursuri gratuite de escaladă pentru copii cu deficiențe de vedere

Copiii nevăzători sau slab văzători ne demonstrează zi de zi că nimic nu este imposibil. Ajută-i să practice în continuare sportul care le dezvoltă abilități de viață și încrederea în sine.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Sportivi amatori și oameni de bine aleargă pentru ca sportul și binele să existe și în viata copiilor cu deficiențe de vedere. Voluntarii Climb Again aduc copii nevăzători și slab văzători

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!