Radu Zaharia - Asociația Club Sportiv Climb Again

Alerg pentru micii cățărători de la Asociația Climb Again

150 RON Donatii stranse
30% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Stiu de mai mult timp despre asociatia Climb Again, Claudiu Miu a avut ideea extraordinara de a le oferi copiilor cu deficiente de vaz si auz o sansa sa se redescopere practicand escalada sportiva. Cred ca escalada este foarte potrivita pentru acest lucru!

Incerc sa ajut echipa lui sa participe la Campionatul Marii Britanii de escalada pentru sportivi cu deficiente prin participarea mea la proba de semimaraton la Maratonul International Bucuresti.

Haideti sa ii ajutam impreuna!

 

Aflati povestea lor aici:

https://www.facebook.com/ClimbAgain/

http://www.climbagain.ro/

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Club Sportiv Climb Again

Asociația Club Sportiv Climb Again activează din ianuarie 2014 ca o asociație non profit cu sediul în București. Misiunea noastră este de a încuraja și susține copiii, tinerii și adulții cu nevoi speciale – cu dizabilități sau provenind din medii dezavantajate – să practice escalada ca o metodă de dezvoltare a abilităților de viață și de integrare socială.

 

Cățărători români cu deficiențe senzoriale la Campionatul Britanic de Paraclimbing 2016

După ce în 2015 România a avut prima participare la o competiție internațională de paraclimbing cu cei doi sportivi juniori de la Climb Again, Flavius și Alin, anul acesta ne pregătim să cucerim Marea Britanie cu un lot cât mai numeros.

2 Donatii

Anonymous

75 RON
04 oct 2016

Anonymous

75 RON
03 oct 2016