Roxana Dobrica - Asociația Club Sportiv Climb Again

Echipa Ferratum alearga pentru micii sportivi de la Climb Again

30 RON Donatii stranse
0.9375% Complete
3,200 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ne-am adunat opt colegi care cred ca sportul este un mod de viata sanatos. Dar nu alergam la Maratonul Bucuresti doar din acest motiv — anul acesta am ales sa sustinem cauza copiilor cu dizabilitati care practica escalada la Asociatia Climb Again.

Vrem sa le oferim sansa copiilor de a se misca si a se dezvolta armonios, de a capata incredere in sine si de a se apropia de un stil de viata independent.

Hai sa-i sustinem impreuna!

Donatiile stranse vor acoperi cheltuielile de deplasare ale echipei de juniori puternici la campionatul de paraclimbing din UK, in octombrie.

Mai multe despre Climb Again si zecile de copii cu deficiente care au cunoscut astfel sportul: https://www.facebook.com/ClimbAgain/


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Club Sportiv Climb Again

Asociația Club Sportiv Climb Again activează din ianuarie 2014 ca o asociație non profit cu sediul în București. Misiunea noastră este de a încuraja și susține copiii, tinerii și adulții cu nevoi speciale – cu dizabilități sau provenind din medii dezavantajate – să practice escalada ca o metodă de dezvoltare a abilităților de viață și de integrare socială.

 

Cățărători români cu deficiențe senzoriale la Campionatul Britanic de Paraclimbing 2016

După ce în 2015 România a avut prima participare la o competiție internațională de paraclimbing cu cei doi sportivi juniori de la Climb Again, Flavius și Alin, anul acesta ne pregătim să cucerim Marea Britanie cu un lot cât mai numeros.

1 Donatii

09 oct 2016