Alergăm pentru noi și colegii de echipă de la Climb Again ^_^

 

Copiii Climb Again Asociația Club Sportiv Climb Again

87% Complete
870 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
7
Donații

Suntem Cosmin, Răzvan, Alin, Alex, Flavius și Iulian de la Climb Again și alergăm împreună la proba copiilor de la Maratonul București!

Suntem colegi de școală, de internat și de cățărat. Am descoperit escalada acum câțiva ani la Climb Again și de atunci vrem să ne cățărăm oricând se poate.

Venim și noi la maraton și am făcut pagină aici ca să strângem fonduri pentru deplasarea din Anglia.

Mulțumim!

https://www.facebook.com/ClimbAgain/

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Club Sportiv Climb Again activează din ianuarie 2014 ca o asociație non profit cu sediul în București. Misiunea noastră este de a încuraja și susține copiii, tinerii și adulții cu nevoi speciale – cu dizabilități sau provenind din medii dezavantajate – să practice escalada ca o metodă de dezvoltare a abilităților de viață și de integrare socială.

 

După ce în 2015 România a avut prima participare la o competiție internațională de paraclimbing cu cei doi sportivi juniori de la Climb Again, Flavius și Alin, anul acesta ne pregătim să cucerim Marea Britanie cu un lot cât mai numeros.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 9-a ediție, iar anul acesta va fi pe 8-9 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

7 Donații

25 Nov 2016

Anonymous

300 RON
Bafta mare, tinem pumnii!
19 Oct 2016

Bogdan Alto

90 RON
pentru cei mai frumoși ochi, ai sufletului!
09 Oct 2016
Succes!
08 Oct 2016
06 Oct 2016

Dali

150 RON
Bafta!
06 Oct 2016

Doamna Ioana

50 RON
Bravo, gasca, bafta in cursa!
29 Sep 2016