Roxana Voicu - Asociația Club Sportiv Climb Again

Alerg pentru micii cățărători de la Asociația Climb Again

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

De ce sa nu incepem sa evadam din egocentrismul ce ne inconjoara in permanenta? Alergam sa ne construim propriul confort, insa uitam sa ne uitam la cei din jur, sa ii ascultam si sa ii ajutam.

Eu detin puterea sa alerg pentru obiectivele mele, insa detin si puterea sa alerg pentru cei ce au mai putine sanse. Copiii cu deficiente detin ce noi de multe ori uitam sa avem: atentia pentru cei din jurul nostru! Eu alerg pentru ei!

Hai sa-i ajutam pe micii cataratori de la Climb Again sa ajunga la campionatul de paraclimbing din Marea Britanie!

Mai multe despre povestea lor, aici:

https://www.facebook.com/ClimbAgain/

http://climbagain.ro/


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Club Sportiv Climb Again

Asociația Club Sportiv Climb Again activează din ianuarie 2014 ca o asociație non profit cu sediul în București. Misiunea noastră este de a încuraja și susține copiii, tinerii și adulții cu nevoi speciale – cu dizabilități sau provenind din medii dezavantajate – să practice escalada ca o metodă de dezvoltare a abilităților de viață și de integrare socială.

 

Cățărători români cu deficiențe senzoriale la Campionatul Britanic de Paraclimbing 2016

După ce în 2015 România a avut prima participare la o competiție internațională de paraclimbing cu cei doi sportivi juniori de la Climb Again, Flavius și Alin, anul acesta ne pregătim să cucerim Marea Britanie cu un lot cât mai numeros.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!