Dan Chirciu - Asociația Club Sportiv Climb Again

Sa ajuti e mai simplu decat pare si e la un pas distanta. Alerg pentru copiii de la Climb Again la maraton si ma poti sustine.

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cred ca fiecare dintre noi este capabil sa-si ajute aproapele, pe cel aflat in nevoie. De cele mai multe ori e mult mai simplu decat pare si e doar un pas distanta!

" Nimeni nu a facut o greseala mai mare decat cel care nu a facut nimic, pentru ca nu putea face indeajuns" - Edmund Burke


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Club Sportiv Climb Again

Asociația Club Sportiv Climb Again activează din ianuarie 2014 ca o asociație non profit cu sediul în București. Misiunea noastră este de a încuraja și susține copiii, tinerii și adulții cu nevoi speciale – cu dizabilități sau provenind din medii dezavantajate – să practice escalada ca o metodă de dezvoltare a abilităților de viață și de integrare socială.

 

Participarea cățărătorilor români cu deficiențe senzoriale, motorii și psihice la Campionatele Internaționale de Paraclimbing

Mergem la cel mai mare eveniment de alergare din România pentru a îi ajuta pe copiii sportivi cu deficiențe de la Climb Again să ajungă la competiții internaționale dedicate sportivilor de performanță. 

Mai multe despre proiectele noastre:

http://www.climbagain.ro/

https://www.facebook.com/ClimbAgain

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Avem nevoie de ajutorul vostru să ajungem cât mai departe. Cu cât strângem mai mulți bani, cu atât putem avea o prezență mai intimidantă la competițiile internaționale.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!