The Running Turtles aleargă pentru echipa de paraclimbing Climb Again

 

Silvia Șulea Asociația Club Sportiv Climb Again

56.95% Complete
1,139 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
9
Donații

Salut! Noi suntem The Running Turtles. Sau Eddie, Silvia, Laura si Dani. Suntem 4 oameni diferiti, care alearga din motivatii diferite, insa pe 4 octombrie vom alerga impreuna cu un singur scop.

Suntem aici pentru ca ne bucuram de libertatea pe care ne-o da sportul, de satisfactia castigata cu fiecare limita personala depasita, de sentimentul general "de bine" obtinut dupa inca un pas mic realizat. Nu conteaza daca vom iesi sau nu invingatori, pentru ca cei pentru care alergam sunt deja si asta ne motiveaza suficient.

Bucuria de care va spuneam noi mai sus o traiesc si copiii cu deficiente de vaz si auz datorita celor de la Climb Again, o
asociatie care lupta zi de zi pentru a aduce culoare, zambet si speranta in vietile celor mici prin escalada.

Doi dintre copilasi pot ajunge acum la un eveniment de paraclimbing in UK. E nevoie de 10,5 km de la fiecare dintre noi si de o farama de generozitate de la fiecare dintre voi. Vom alerga cu drag in tricourile Climb Again, dar doar impreuna cu voi putem sa materializam motto-ul lor, doar impreuna cu voi putem sa "Overcome the impossible!"


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Club Sportiv Climb Again activează din ianuarie 2014 ca o asociație non profit cu sediul în București. Misiunea noastră este de a încuraja și susține copiii, tinerii și adulții cu nevoi speciale – cu dizabilități sau provenind din medii dezavantajate – să practice escalada ca o metodă de dezvoltare a abilităților de viață și de integrare socială.

 

Vrem să selecționăm doi dintre sportivii cu deficiențe de vedere și să participăm, pentru prima oară în istoria cățăratului românesc, la o competiție internațională de paraclimbing - BMC Paraclimbing 2015 în Londra.

Mergem la cel mai mare eveniment de alergare din România pentru a îi ajuta pe copiii sportivi cu deficiențe de vedere de la Climb Again să ajungă la prima competiție de cățărat europeană la care participă juniori români cu dizabilități. Mai multe despre proiectele noastre: http://www.climbagain.ro/ https://www.facebook.com/ClimbAgain

 

9 Donații

03 Oct 2015
Dragilor, sunt incantati sa fim alaturi de voi in aceasta aventura! Go Running Turtles, go Climb Again!
03 Oct 2015
02 Oct 2015
Let's overcome the impossible!
29 Sep 2015
Dragilor, am donat cate 2 lei pentru fiecare km alergat de voi, unul de incurajare pentru voi si unul pentru initiativa minunata numita Climb Again. Faceti o super treaba si sunt tare mandra de ambele echipe!
23 Sep 2015
18 Sep 2015
17 Sep 2015
Bafta multa la alergat si va tin pumnii sa strangeti cat mai multi bani pt copii! Foarte frumoasa initiativa :)
17 Sep 2015
Sa spargem gheata. Well done, Climb again
17 Sep 2015