Alerg pentru juniorii paraclimberi cu deficiențe de vedere de la Climb Again

 

Ștefan Pantea Asociația Club Sportiv Climb Again

67% Complete
335 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
5
Donații

Puștii cățătători vor să ajungă în octombrie la o competiție de paraclimbing în UK. Au toate șansele să se facă remarcați între toți sportivii britanici care concurează la categoria deficiențe de vedere - și ar fi primii juniori români care fac asta la disciplina paraclimbing. Hai să-i ajutăm să ajungă acolo!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Club Sportiv Climb Again activează din ianuarie 2014 ca o asociație non profit cu sediul în București. Misiunea noastră este de a încuraja și susține copiii, tinerii și adulții cu nevoi speciale – cu dizabilități sau provenind din medii dezavantajate – să practice escalada ca o metodă de dezvoltare a abilităților de viață și de integrare socială.

 

Vrem să selecționăm doi dintre sportivii cu deficiențe de vedere și să participăm, pentru prima oară în istoria cățăratului românesc, la o competiție internațională de paraclimbing - BMC Paraclimbing 2015 în Londra.

Mergem la cel mai mare eveniment de alergare din România pentru a îi ajuta pe copiii sportivi cu deficiențe de vedere de la Climb Again să ajungă la prima competiție de cățărat europeană la care participă juniori români cu dizabilități. Mai multe despre proiectele noastre: http://www.climbagain.ro/ https://www.facebook.com/ClimbAgain

 

5 Donații

Mult succes in demersul pe care l-ati intreprins !!!Zambele copiilor fac lumea mai buna !!!
30 Sep 2015
Spor!
24 Sep 2015
22 Sep 2015
Bafta!
21 Sep 2015
21 Sep 2015