Alerg pentru micii cățărători de la Asociația Climb Again

 

Roxana Voicu Asociația Club Sportiv Climb Again

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații

De ce sa nu incepem sa evadam din egocentrismul ce ne inconjoara in permanenta? Alergam sa ne construim propriul confort, insa uitam sa ne uitam la cei din jur, sa ii ascultam si sa ii ajutam.

Eu detin puterea sa alerg pentru obiectivele mele, insa detin si puterea sa alerg pentru cei ce au mai putine sanse. Copiii cu deficiente detin ce noi de multe ori uitam sa avem: atentia pentru cei din jurul nostru! Eu alerg pentru ei!

Hai sa-i ajutam pe micii cataratori de la Climb Again sa ajunga la campionatul de paraclimbing din Marea Britanie!

Mai multe despre povestea lor, aici:

https://www.facebook.com/ClimbAgain/

http://climbagain.ro/


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Club Sportiv Climb Again activează din ianuarie 2014 ca o asociație non profit cu sediul în București. Misiunea noastră este de a încuraja și susține copiii, tinerii și adulții cu nevoi speciale – cu dizabilități sau provenind din medii dezavantajate – să practice escalada ca o metodă de dezvoltare a abilităților de viață și de integrare socială.

 

După ce în 2015 România a avut prima participare la o competiție internațională de paraclimbing cu cei doi sportivi juniori de la Climb Again, Flavius și Alin, anul acesta ne pregătim să cucerim Marea Britanie cu un lot cât mai numeros.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 9-a ediție, iar anul acesta va fi pe 8-9 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!