Sa ajuti e mai simplu decat pare si e la un pas distanta. Alerg pentru copiii de la Climb Again la maraton si ma poti sustine.

 

Dan Chirciu Asociația Club Sportiv Climb Again

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Cred ca fiecare dintre noi este capabil sa-si ajute aproapele, pe cel aflat in nevoie. De cele mai multe ori e mult mai simplu decat pare si e doar un pas distanta!

" Nimeni nu a facut o greseala mai mare decat cel care nu a facut nimic, pentru ca nu putea face indeajuns" - Edmund Burke


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Club Sportiv Climb Again activează din ianuarie 2014 ca o asociație non profit cu sediul în București. Misiunea noastră este de a încuraja și susține copiii, tinerii și adulții cu nevoi speciale – cu dizabilități sau provenind din medii dezavantajate – să practice escalada ca o metodă de dezvoltare a abilităților de viață și de integrare socială.

 

Mergem la cel mai mare eveniment de alergare din România pentru a îi ajuta pe copiii sportivi cu deficiențe de la Climb Again să ajungă la competiții internaționale dedicate sportivilor de performanță. 

Mai multe despre proiectele noastre:

http://www.climbagain.ro/

https://www.facebook.com/ClimbAgain

Avem nevoie de ajutorul vostru să ajungem cât mai departe. Cu cât strângem mai mulți bani, cu atât putem avea o prezență mai intimidantă la competițiile internaționale.

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Dan Chirciu : Asociația Club Sportiv Climb Again
Sa ajuti e mai simplu decat pare si e la un pas distanta. Alerg pentru copiii de la Climb Again la maraton si ma poti sustine.