Emanuel Dinu - Asociația Club Sportiv Climb Again

Show your generosity

0 RON Donatii stranse
0% Complete
200 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut, Numele meu este Emanuel și pe 12 mai 2019 alerg la Bucharest HALF MARATHON pentru a-i susține pe sportivii cu deficiențe de vedere de la Climb Again să ajungă la Campionatul Mondial de Paraclimbing din iulie (Franța) pentru care se antrenează intens. Și tu poți lua parte la susținerea acestor oameni minunați. Intră pe platforma de mai jos și donează. Fondurile strânse vor facilita deplasarea și acomodarea sportivilor români la Campionatul Mondial.

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Club Sportiv Climb Again

Asociația Club Sportiv Climb Again activează din ianuarie 2014 ca o asociație non profit cu sediul în București. Misiunea noastră este de a încuraja și susține copiii, tinerii și adulții cu nevoi speciale – cu dizabilități sau provenind din medii dezavantajate – să practice escalada ca o metodă de dezvoltare a abilităților de viață și de integrare socială.

 

Participarea cățărătorilor români cu deficiențe senzoriale, motorii și psihice la Campionatele Internaționale de Paraclimbing

Mergem la cel mai mare eveniment de alergare din România pentru a îi ajuta pe copiii sportivi cu deficiențe de la Climb Again să ajungă la competiții internaționale dedicate sportivilor de performanță. 

Mai multe despre proiectele noastre:

http://www.climbagain.ro/

https://www.facebook.com/ClimbAgain

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019

Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 1

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!