Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Anett Dobrai Asociația Club Sportiv Climb Again

100% Complete
1,300 RON
Donations raised
1,000 RON
Target
3
Donations
I want to donate!

Vreau sa va vorbesc despre Alex! Sau cum imi place sa il numesc eu, inspiratie! Alex este inspiratie! 

Alex Benchea este nevazator din nastere, iar daca il cunosti, descoperi ca nimic in lumea asta nu este imposibil si poti sa ajungi pe culmi la figura...si la propriu!! 

Alex este o inspiratie pentru energia lui pozitiva, independenta lui, si mai ales pentru ambitia si setea de cunoastere nemarginita. 

Alex cucereste culmi de mai multi ani, alpinismul fiind pasiunea lui cel mai mare. Dupa Kilimanjaro, Mont Blanc si Elbrus, anul acesta in decembrie si-a propus sa escaladeze Aconcagua, cel mai inalt varf din America de Sud (6.962m) impreuna cu colegul lui Razvan Nedu. 

Va invit sa ii ajutam cu totii sa ajunga sus pe culmi! La propriu si la figurat!

Din putin se face mult!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociația Club Sportiv Climb Again activează din ianuarie 2014 ca o asociație non profit cu sediul în București. Misiunea noastră este de a încuraja și susține copiii, tinerii și adulții cu nevoi speciale – cu dizabilități sau provenind din medii dezavantajate – să practice escalada ca o metodă de dezvoltare a abilităților de viață și de integrare socială.

 

După ascensiunea pe Kilimanjaro, Mont Blanc și Elbrus, echipa Climb Again țintește în 2022 Vârful Aconcagua (6.962 m), cel mai înalt munte din America de Sud. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

3 Donations

Anonymous

500 RON
Alex <3
02 Nov 2022

Anonymous

500 RON
01 Nov 2022

Anonymous

300 RON
01 Nov 2022
Anett Dobrai : Asociația Club Sportiv Climb Again
Cel mai frumos cadou de ziua mea