Asociația Club Sportiv Climb Again

Asociația Club Sportiv Climb Again

Terapie gratuită prin escaladă pentru 50 de copii cu deficiențe neuro-motorii

Status: Fundraising

Peste limite, terapie prin escaladă pentru dizabilitate

[ Show more ]
0% Complete

0 RON

Sumă:

0

Galantomi:

0

Donații:

45,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

La Climb Again copiii învață să își construiască drumul dincolo de diagnosticul de dizabilitate care le-a marcat startul în viață, dincolo de sentimentul de neputință pe care îl au în fiecare zi!
Scopul terapiei prin escaladă este creșterea încrederii în sine și a autonomiei pentru copiii și tinerii cu nevoi speciale. Prin abordarea integrată care combină terapia prin escaladă, suport kinetoterapeutic, suport psihologic și ateliere de dezvoltare și joacă, copiii își dezvoltă motricitatea fină și grosieră, abilitățile de viață independentă și au acces la un mediu incluziv, dar și o comunitate de sprijin. O parte din instructorii cu care copiii interacționează sunt persoane cu dizabilități, foști beneficiari Climb Again, independenți și integrați social și profesional, exemple motivaționale pentru ei.
În 2023 extindem beneficiile terapiei prin escaladă pentru 50 locuri în cadrul proiectului Peste Limite pentru copii cu dizabilități neuromotorii și locomotorii și avem nevoie de sprijin pentru acoperirea cheltuielilor logistice care să facă posibile ședințele săptămânale (transportul lor la sala, echipament, instructori).

Dincolo de zidul care ascunde drama acestor copii vrem să ajungem noi, cu ajutorul tău!