Particip la Semimaraton Gerar #2.1 ~ 2023 pentru o cauza nobilă

 

Andra Zaharia Asociația Club Sportiv Climb Again

100% Complete
850 RON
Sumă strânsă
750 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Cred cu tărie în diversitate, unicitate și valoare personală pentru că exact aceste componente fac ca viața să aibă culoare și dinamică, să existe dezvoltare și creștere. 

 

De aceea am ales ca în luna ianuarie să alerg pentru a da și mai mult sens diversității și unicității. 

Pe 28 ianuarie voi alerga 10,8 Km la Gerar pentru a susține Asociația Club Sportiv Climb Again să ofere o șansă la o viață normală copiilor și tinerilor cu nevoi speciale. Adică o viață în care au șansa să-și atingă propriul potențial, la fel cum o au și persoanele fără dizabilități. 

 

Mi-ar plăcea ca nici de data aceasta să nu alerg singură, ci împreună cu voi, și sper să reușim acest lucru donând împreună pentru această cauză. Eu voi dona timp, antrenamente, efort, dedicare, km parcurși pentru a vă mulțimi pentru participarea voastră financiară. 

 

Haideți ca împreună să ștergem un NU din vocabularul persoanelor cu dizabilități!




Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Club Sportiv Climb Again activează din ianuarie 2014 ca o asociație non profit cu sediul în București. Misiunea noastră este de a încuraja și susține copiii, tinerii și adulții cu nevoi speciale – cu dizabilități sau provenind din medii dezavantajate – să practice escalada ca o metodă de dezvoltare a abilităților de viață și de integrare socială.

 

SUSŢIN PROIECTUL

Proiectul 7 Summits!

Ca și în viața cotidiană, și în sport, persoanele cu dizabilități sunt nevoite să facă față unor provocări care pot să le limiteze independența și incluziunea socială. 

Semimaratonul Gerar a devenit un eveniment de tradiţie printre alergătorii din România, fiind pentru mult timp prima competiţie de alergare a anului. Organizat de către Asociatia People for Sport România împreună cu Facultatea de Inginerie Electrică din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti, în parteneriat cu Universitatea Politehnica Bucureşti şi Asociaţia Bucharest Running

 

9 Donații

Monia

100 RON
Good job!
28 Jan 2023
26 Jan 2023
26 Jan 2023
24 Jan 2023

Anonymous

30 RON
07 Jan 2023

Florin Stefan

50 RON
25 Dec 2022
Succes!
24 Dec 2022
11 Dec 2022

Marilena Covaciu

150 RON
Mulțumesc, Andra, pentru tot ceea ce faci!
11 Dec 2022
Andra Zaharia : Asociația Club Sportiv Climb Again
Particip la Semimaraton Gerar #2.1 ~ 2023 pentru o cauza nobilă