Particip la Semimaraton Gerar #2.1 ~ 2023 pentru o cauza draga mie

 

Elena Ifrim Asociația Club Sportiv Climb Again

100% Complete
931 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Iubirea pentru munte și două sporturi preferate, escalada și alergatul, nu se puteau îmbina mai frumos de atât. O să alerg 10 km la Gerar pentru a strânge fonduri pentru susținerea proiectului unor oameni minunați, care demonstrează în fiecare zi ce înseamnă cu adevărat să îți depășești limitele. 

Prin proiectul Climb Again, sportivii Lotului Național de Paraclimbing (sportivi cu deficiente sau dizabilități) își doresc sa duca steagul României pe cele mai înalte vârfuri ale lumii. Asta e greu de atins pentru oricine, dar cu atât mai mult pentru un om care nu vede, de exemplu. Nu pot sa îmi imaginez de cata munca, forță și determinare e nevoie pentru asa ceva. Cred din tot sufletul ca merita susținuți! 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Club Sportiv Climb Again activează din ianuarie 2014 ca o asociație non profit cu sediul în București. Misiunea noastră este de a încuraja și susține copiii, tinerii și adulții cu nevoi speciale – cu dizabilități sau provenind din medii dezavantajate – să practice escalada ca o metodă de dezvoltare a abilităților de viață și de integrare socială.

 

SUSŢIN PROIECTUL

Proiectul 7 Summits!

Ca și în viața cotidiană, și în sport, persoanele cu dizabilități sunt nevoite să facă față unor provocări care pot să le limiteze independența și incluziunea socială. 

Semimaratonul Gerar a devenit un eveniment de tradiţie printre alergătorii din România, fiind pentru mult timp prima competiţie de alergare a anului. Organizat de către Asociatia People for Sport România împreună cu Facultatea de Inginerie Electrică din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti, în parteneriat cu Universitatea Politehnica Bucureşti şi Asociaţia Bucharest Running

 

8 Donații

Anonymous

100 RON
Mult succes! 🙂
28 Jan 2023
150 RON
Ieei
28 Jan 2023
28 Jan 2023
Succes!!❤️❤️❤️
28 Jan 2023

Anonymous

200 RON
25 Jan 2023

Raluca C.

100 RON
16 Jan 2023
Felicitari!
05 Jan 2023
Elena Ifrim : Asociația Club Sportiv Climb Again
Particip la Semimaraton Gerar #2.1 ~ 2023 pentru o cauza draga mie